Handletteren voor beginners in Bibliotheek Westerbork

Handgeschreven letters en teksten zijn weer helemaal terug. In allerlei vormen, maten en rijkelijk versierd. Wil jij hiermee aan de slag? Dan is de workshop ‘Handletteren voor beginners’ echt iets voor jou.

Wat gaan we doen?
Je leert de basis van het handletteren, krijgt uitleg over verschillende technieken (sierlijk, strak, modern) en handige tips. Daarna klimmen we natuurlijk ook in de pen: uiteindelijk ga je naar huis met je eigen handgeschreven tekst!

Datum: 09 juli
Begintijd: 19.00
Eindtijd: 21.00
Locatie: Bibliotheek Westerbork