Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven.
Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet.

De Bibliotheek Aa en Hunze helpt door middel van de cursus Klik & Tik. Deze cursus leert mensen beter gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. Je leert bijvoorbeeld websites zoeken, e-mailen en hoe je bestanden kunt downloaden.
Je kunt Klik & Tik ook op de computer thuis oefenen. Via filmpjes bekijk je de uitleg en daarna kun je aan de slag met praktische oefeningen. Heb je thuis geen computer, dan kun je tijdens openingsuren oefenen op een computer van de Bibliotheek. Deelname aan de cursus is gratis.

Klik & Tik bestaat uit drie delen:
• De basis (over typen, klikken en websites bekijken)
• Het internet op (over e-mailen, downloaden en browsers)
• Samen op het web (over sociale netwerken, links en weblogs)

Data: vrijdag 1, 8, 15, 22 februari, 1 en 8 maart.

Tijd: 9.30 tot 11.30 uur.

Heb je vragen of wil je deelnemen aan Klik & Tik? Kom dan eens langs in de Bibliotheek of bel 088-0128220. Je kunt ook mailen met info@bibliotheekgieten.nl.