Donderdag 19 september geeft Özcan Akyol een lezing in Bibliotheek Coevorden.

De lezing is uitverkocht.

Özcan is in Deventer opgegroeid als zoon van een gastarbeider. Pas in de jeugdgevangenis kwam hij in aanraking met boeken en lezen. Toen ontdekte hij ook zijn talent voor schrijven. Eenmaal uit de gevangenis is hij literatuur en journalistiek gaan studeren. Hij heeft in 2012 zijn eerste roman uitgebracht. Zijn verhaal in combinatie met zijn schrijfstijl zorgde ervoor dat zijn debuut de bestsellerlijst haalde en zijn succes groeit nog steeds met de dag.

Özcan Akyol is ook regelmatig te zien in programma’s als De wereld draait door en Pauw. In 2020 schrijft hij het Boekenweekessay.

Hij komt naar Coevorden op uitnodiging van Bibliotheek Coevorden en Taalpunt Coevorden in het kader van de Week van de Alfabetisering.

De lezing begint om 20.00 uur. Toegang € 7,50, voor bibliotheekleden en deelnemers Taalpunt €5,00. Informatie/aanmelding: info@bibliotheekcoevorden.nl of Tel.088 0128310