Hieronder vind je alle gegevens met betrekking tot de ANBI-status van de Bibliotheken in gemeente Coevorden zoals wettelijk voorgeschreven.

Statutaire naam: Stichting Biblionet Drenthe
Kvk-nummer: 41017595
Bezoekadres hoofdvestiging: zie www.bibliotheekcoevorden.nl.
Postadres: Postbus 78, 9400 AB Assen
E-mailadres: secretariaat@biblionetdrenthe.nl
Bestuursleden: Zie Bestuur Biblionet Drenthe
Beloningsbeleid: medewerkers worden beloond overeenkomstig de CAO Openbare Bibliotheken.

Doelstelling

De bibliotheek wil bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van klanten door het vergroten van kennis en het verder ontwikkelen van talenten. Niet alleen van de zwakkeren, de laaggeletterden en de kansarmen, maar de talenten van iedereen. Inwoners van Coevorden ervaren de meerwaarde van de bibliotheek.
De missie van de bibliotheek luidt: 'De bibliotheek in de buurt'.

Beleidsplan

Het beleid van de stichting is gebaseerd op de strategienota De Bibliotheek is relevanter dan ooit.

Verslaglegging

Het jaarverslag van Bibliotheek Coevorden is ondergebracht in het Jaarverslag Biblionet Drenthe 2017.

Financiële verantwoording

De financiële verantwoording van Bibliotheek Coevorden is ondergebracht in het Financieel jaarverslag 2017 Biblionet Drenthe.