De bibliotheken zijn open met aangepaste service. Klik hier voor de actuele informatie.

BiebFabriek: Stop-motion film of animatie maken (Sleen)

De BiebFabriek is dé plek voor jou om aan de slag gaan met digitale vaardigheden en techniek. Hier leer je in verschillende activiteiten onder andere over programmeren, hoe je een zaklamp maakt en hoe jouw eigen kunstrobot een echte Picasso kan maken.

Niets is leuker dan zelf je verhaal maken. Stop-motion is een eenvoudige filmtechniek waarmee je leuke filmpjes kunt maken. Het zijn filmpjes gebaseerd op heel veel foto's die kort achter elkaar worden weergegeven waardoor een film ontstaat. Op de iPads van de bibliotheek staan alle apps die je ervoor nodig hebt en wij helpen je om een zo mooi mogelijk filmpje te maken. Ook kan je je eigen animatie maken!

Spelregels i.v.m. Corona

Om het voor iedereen veilig te houden, zijn er in de BiebFabriek een paar spelregels:
• Je meldt je van te voren aan, er is een maximum van deelnemers. Vol is echt vol!
• Je gaat lekker zelf aan de slag, de activiteiten zijn zo ingericht dat je zonder hulp van een medewerker aan de slag kunt.
• Om de afstand te garanderen tussen volwassenen vragen we ouders om tijdens de activiteit iets anders te gaan doen. Duik bijvoorbeeld eens in onze Databanken, of lees tijdschriften van over de hele wereld via PressReader

Details cursus

Startdatum 17-11-2020 15:30