Werkwoorden zijn de dragers van de taal. Als je een werkwoord kan vervoegen, kun je zinnen maken en de verschillende tijden brengen diepte in een verhaal. Het is niet het meest geliefde onderdeel van de taal, maar ik beloof u, u gaat ervan houden! Gedurende 5 lessen zullen we ons buigen over regelmatige en onregelmatige werkwoorden in de verleden, tegenwoordige en toekomende tijd. Aan de hand van opdrachten, liedjes en gedichten zullen we de theorie in praktijk brengen.

Datum: 28 mrt
Locatie: Emmen

Gaat u in de zomer op vakantie naar Spanje of een Spaans sprekend land of eiland? Speciaal voor u biedt de volksuniversiteit deze cursus aan. In slechts een paar weken kunt u een basiskennis verwerven van het Spaans! De meest voorkomende situaties tijdens uw vakantie komen aan bod en wie weet kunt u zelfs een klein gesprekje voeren met de lokale bevolking.

 

Datum: 04 apr
Locatie: Emmen

Gaat u in de zomer op vakantie naar Italië? Speciaal voor u biedt de Volksuniversiteit deze cursus aan. In slechts een paar weken kunt u een basiskennis verwerven van het Italiaans! De meest voorkomende situaties tijdens uw vakantie komen aan bod en wie weet kunt u zelfs een klein gesprekje voeren met de lokale bevolking
Voor meer informatie over de bovenstaande cursus kunt u de docente bellen: 06 50234280 of 0598 325103

 

Datum: 28 mrt
Locatie: Emmen

Deel deze pagina