Speciale actie ZomerZinnen en ander nieuws van de Bibliotheek

Bibliotheek Meppel
Mei 2017

Speciale actie ZomerZinnen en ander nieuws van de Bibliotheek

 

 
img

Speciale actie ZomerZinnen voor bibliotheekleden

Bestel nu je kaarten voor ZomerZinnen! Als lid van de Bibliotheek krijg je 50% korting én kun je naar de exclusieve lezing van Ruslandkenner Peter d’Hamecourt.
Het literaire festival ZomerZinnen in Amen vindt plaats op 17 en 18 juni.
lees meer >
img

Nieuw: herinneringsmail voor jeugd en jongeren

Bibliotheekleden t/m 18 jaar ontvangen sinds kort een herinneringsmail voor het inleveren van hun boeken en andere geleende materialen. Dit is een extra service van de Bibliotheek waarmee wordt voorkomen dat jeugd en jongeren moeten betalen omdat de uitleentermijn is verstreken.
Om de herinnering te ontvangen is het noodzakelijk dat het (juiste) mailadres bij de Bibliotheek bekend is. Dit kun je zelf controleren via Mijn menu.
lees meer >
img

Glansrijk: de eindexamen studieservice van de Bibliotheek

Zit je voor je eindexamen? Dan is de Bibliotheek de ideale plek om je voor te bereiden. In de Bibliotheek zijn werkplekken waar je alleen of met anderen samen kunt studeren. Alles wat je nodig hebt vind je daar onder handbereik: gratis WiFi, computers, een printer en digitale informatie. En natuurlijk koffie of thee om je scherp te houden! Glansrijk slagen begint in de Bibliotheek. Veel succes!
img

Winactie Pauperparadijs

Vrijdag 9 juni starten de Drentse Bibliotheken een actie waarbij je kaarten kunt winnen voor de theatervoorstelling Het Pauperparadijs in Veenhuizen. Die ochtend krijg je van ons een e-mail waarin staat wat je moet doen. Hou dus in juni je mailbox in de gaten!
.