Exclusieve tickets voor de bibliotheekvoorstelling in het Shakespeaere Theater

Exclusieve tickets voor de bibliotheekvoorstelling in het Shakespeare Theater
Bibliotheek Gieten

Exclusieve tickets voor de bibliotheekvoorstelling in het Shakespeare Theater

Speciale voorstelling 'De getemde feeks' voor bibliotheekleden

Het populaire Shakespeare Theater in Diever staat ook dit jaar weer garant voor avond aan avond uitverkochte shows en spectaculair theater. Dit jaar wordt De Getemde Feeks gespeeld. Zie of de kwade dochter Katharina van de zakenman uit Padua aan de man komt. Zal het Petruchio uit Verona lukken om deze feeks te temmen?

Als lid van de Bibliotheek in Drenthe kan je hier als eerste bij zijn! Op vrijdag 7 juli vindt de speciale voorstelling plaats. Deze is alleen te bezoeken wanneer je lid bent van de Bibliotheek. Een onvergetelijke ervaring!

Bestel nu tickets nu voor slecht 8,- euro inclusief kop koffie én inleiding.

Koop hier je tickets >>>

Telefonische kaartverkoop: 0521 594999.

Programma vrijdag 7 juli:
Om 20.30 uur geeft dr. Hans Jansen, Rijksuniversiteit Groningen, een inleiding. Hierbij gaat hij in op de achtergronden, de door Shakespeare gekozen personages en zijn inspiratiebronnen. De voorstelling begint om 21.00 uur.

Voor de voorstelling een hapje eten? Dat kan bij 't Keernpunt of het Landhotel
Bij ‘t Keernpunt in Diever geniet je van een driegangen diner voor slechts € 20,-. En ook het Landhotel Diever laat je genieten van een driegangen Shakespare-arrangement voor € 29,50.

Het Shakespeare Theater
Het Shakespeare Theater is een openluchttheater dat plaats biedt aan 1.000 bezoekers. Het podium bevindt zich in het midden van het theater, waardoor het spel zich tussen de bezoekers afspeelt en het contact tussen spelers en bezoekers intensiever wordt. Ongeveer 60 spelers en figuranten doen mee aan deze voorstelling. Ga naar www.shakespearetheaterdiever.nl voor meer informatie.
.