Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek - Juni 2017

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek
Bibliotheek Gieten
Juni 2017

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

 

 
img

VakantieBieb weer open voor de jeugd

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer voor de jeugd. Met ruim 30 populaire e-books zoals Dolfje Weerwolfje, Klem, Mees Kees en Grijze Jager.
Vanaf 1 juli komen hier e-books voor volwassenen bij. Met de app heeft iedereen de gehele zomer gratis toegang tot de boeken.
lees meer >
img

Winactie Pauperparadijs

Na het grote succes van vorig jaar keert de voorstelling Het Pauperparadijs terug naar Veenhuizen. Als bibliotheeklid kun je kaarten winnen voor dit theaterspektakel.
Vrijdagochtend 9 juni krijg je een eerste hint om je speurtocht te beginnen. Houd je mailbox en onze website in de gaten!
lees meer >
img

Met korting naar ZomerZinnen op 17 en 18 juni in Amen

Als lid van de Bibliotheek koop je met 50% korting kaarten voor Zomerzinnen én kun je naar de exclusieve lezing van Ruslandkenner Peter d’Hamecourt. Op Zomerzinnen draait het om literatuur en muziek. Met optredens van o.a. Alfred Birney (winnaar Libris Literatuurprijs), Adriaan van Dis, Auke Hulst, Ernst Jansz, Leoni Jansen en Jan Rot. Bestel nu je kaarten!
lees meer >
img

Spannende Boeken Weken

De bibliotheken vieren van 9 t/m 25 juni de Spannende Boeken Weken met bloedstollende boeken en 'misdadige' activiteiten. Kijk op de website van je Bibliotheek voor meer informatie. Doe mee met de schrijfwedstrijd en maak kans op publicatie van jouw verhaal in het AD Magazine en & Magazine.
lees meer >
img

Alle kaarten Shakespeare Theater in korte tijd verkocht

Alle 1000 kaarten die de bibliotheken in Drenthe en het Shakespeare Theater begin deze week aanboden aan bibliotheekleden, zijn verkocht. Om die reden is de actie nu beëindigd, hoewel deze eigenlijk twee weken zou doorlopen. De bibliotheekleden die een kaartje hebben bemachtigd, kunnen op 7 juli naar een exclusieve voorstelling van De getemde feeks door het Shakespeare Theater in Diever.
lees meer >
img

Cursus van de Maand: Mindfulness

Mindfulness is een bewezen effectieve methode om beter om te gaan met stress, onrust en angst. Je krijgt deze korte cursus van de maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die je per jaar mag uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek.
lees meer >
.