Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek - Augustus 2017

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek
Bibliotheek Beilen
Augustus 2017

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

 

 
img

Aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Veel bibliotheken hebben in de zomerperiode aangepaste openingstijden. Kijk voor je langskomt op de website voor de juiste tijden. De openingstijden zijn binnen een gemeente zoveel mogelijk op elkaar afgestemd. Als je eigen bibliotheek is gesloten, kun je vaak terecht bij een andere bibliotheek in de buurt.
img

Snel verlengen met de app

Steeds meer klanten van de Bibliotheek ontdekken het gemak van onze app Bibliotheek Wise. Hiermee kun je snel de uitleentermijn verlengen, zoeken in de catalogus en reserveren. Ook geeft de app persoonlijke lees-, kijk- en luistertips.
lees meer >
img

VakantieBieb ook dit jaar weer razend populair

Gratis boeken downloaden tijdens je zomervakantie. Dat kan met de app VakantieBieb. Voor zowel kinderen als volwassenen een aantrekkelijke manier om e-books te lezen. En de app is dit jaar populairder dan ooit. Kijk voor inspiratie naar de vlogs van Jörgen met tips voor kinderen, jongeren en volwassenen.
De VakantieBieb is nog open tot 1 september.
img

Waarom lid worden van een literatuurclub?

Je houdt van lezen, van literatuur. Helemaal opgaan in de wereld van je boek. Je wilt je enthousiasme over een gelezen boek graag delen met anderen. Dat zal soms niet goed lukken in je familie of je vriendenkring. Misschien is het dan een idee om je aan te melden bij één van de ca. 250 literatuurclubs in Drenthe?
lees meer >
img

Cursus van de Maand: Balans tussen werk & thuis

Werk, gezin, sociaal leven, sporten, huishouden... voor veel mensen is het leven vol en druk. Ervaar jij dat ook zo? Met de Cursus van de Maand augustus vind je een betere balans tussen werk en privé.
Je krijgt deze korte Cursus van de Maand cadeau naast het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek.
lees meer >
.