Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek
Bibliotheek Gieten
Januari 2017

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

 

 
img

De Nationale Voorleesdagen

Van 25 januari t/m 4 februari zijn De Nationale Voorleesdagen. Centraal staat het Prentenboek van het Jaar: De kleine walvis van Benji Davies.
Jonge kinderen die tijdens De Nationale Voorleesdagen (gratis!) lid worden, krijgen een vingerpopje van het walvisje cadeau.
lees meer >
img

Cursus van de Maand: Start het jaar stressvrij

Ga zonder stress de uitdagingen op het werk en privé aan met onze cursus van de maand januari. Je krijgt deze korte cursus van de maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die je per jaar mag uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek.
lees meer >
img

Op reis met PressReader

Januari is voor velen dé maand om een vakantie te boeken. Zoek je nog een reisbestemming of wil je lezen over vakantie? Kijk eens in PressReader, hier vind je meer dan 250 tijdschriften over reizen en vakantie, waaronder Lonely Planet, International Traveler en Weg.
lees meer >
img

Inge Schilperoord (Muidhond) in Borger

Zondagmiddag 5 februari kun je in theater Vanslag in Borger schrijfster Inge Schilperoord ontmoeten. Haar boek Muidhond wordt dit seizoen gelezen en besproken door de leden van de noordelijke literatuurclubs. Bibliotheekleden en andere belangstellenden zijn van harte welkom.
lees meer >
img

Bibliotheek niet duurder in 2017

De prijzen van abonnementen en andere tarieven van de Bibliotheek blijven gelijk aan die in 2016. Hiermee is de Bibliotheek voor het tweede jaar op rij niet duurder geworden.
lees meer >
.

Klik hier om je abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.