Nieuws over de verhuizing van Bibliotheek Vries

Januari 2017

Nieuws over de verhuizing van Bibliotheek Vries

Maandag 13 februari opent de nieuwe Bibliotheek Vries

In onze nieuwsbrief van begin december kon je lezen dat de Bibliotheek in Vries gaat verhuizen naar de Brinkstraat 13. Inmiddels is er meer nieuws over de verhuizing:
  • De laatste uitleendag in de huidige Bibliotheek is vrijdag 20 januari.
  • Op maandag 13 februari 2017 om 14.00 uur opent de Bibliotheek op de nieuwe locatie.
  • De uitleentermijn van boeken en andere materialen die in Vries zijn geleend, wordt automatisch verlengd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over eventuele te-laat-gelden.
  • Als er tijdens de sluitingsweken aangevraagde boeken e.d. binnenkomen, wordt je gemaild of gebeld. We maken dan een afspraak waar je de materialen op kunt halen.
  • Uiteraard kun je tijdens de verhuizing lenen en terugbrengen bij andere bibliotheken in Drenthe.
  • Meer informatie over de opening volgt!
Openingstijden
De openingstijden blijven grotendeels gelijk. De Bibliotheek is vanaf 1 januari 2017 alleen niet meer geopend op zaterdag.

Nieuwe adres Bibliotheek Vries:
Brinkstraat 13
9481 BJ Vries
t. 088 012 8275
e. info@bibliotheekvries.nl
i. www.bibliotheekvries.nl
.

Klik hier om je abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.