Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek
Bibliotheek Meppel
Maart 2017

Nieuws en activiteiten van de Bibliotheek

 

 
img

Nieuw: oefenen voor het theorie-examen rijbewijs

Op de computers in de Bibliotheek kun je nu oefenen met verschillende theorie-examens voor het rijbewijs. Voor de auto-examens zijn 65 vragen beschikbaar en voor de motor- en bromfietsexamens 50 vragen. De vragen sluiten aan op de examens die door het CBR worden gegeven.
lees meer >
img

12 maart: opnames Zinnenprikkelend RTV Meppel

Op zondag 12 maart kun je weer de opnames van het culturele programma Zinneprikkelend bijwonen in Bibliotheek Meppel.
Tijd: 14.00 tot 15.00 uur
Bekijk ook de vorige aflevering op YouTube met o.a. Chris Vegter, Annet Krol en Timo de Jong.
img

Met 50% korting naar het BoekenFEST in Assen

Op zaterdag 11 maart is het BoekenFEST'17 in Assen (DNK). Met Heleen van Royen, Arthur Japin, Peter Buwalda, Maarten Spanjer, Marjan Berk, Bert Natter en vele andere bekende schrijvers.
Ook jij kunt hier bij zijn, met een speciale korting van 50% op de toegangsprijs van €15,-. Vul hiervoor online de kortingscode FEST1103 in.
lees meer >
img

Cursus van de Maand: Snellezen

De hoeveelheid informatie verdubbelt elke zeven maanden. Het gaat zo snel dat veel mensen het niet meer bij kunnen houden. In de cursus van de maand leer je de beste technieken voor snellezen en geheugentraining. Je kunt na afloop: 2,5 tot 3 keer zo snel lezen!
lees meer >
img

Tuinieren met PressReader

Het wordt binnenkort weer tijd om de tuin in te gaan. Je kunt je alvast voorbereiden en laten inspireren door mooie tijdschriften met onze gratis app PressReader. In de rubriek Home & garden vind je bijna 250 titels over o.a. landelijk wonen en tuinieren zoals Gardeners' world, Garden illustrated magazine en Mein Landgarten.
lees meer >
img

Luisteren voor je lijst

Zoek je boeken voor je literatuurlijst? Je kunt ook literatuur luisteren in plaats van lezen! Download de app LuisterBieb en kijk bij Luisteren voor je lijst.
lees meer >
.

Klik hier om je abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen.