Kookboeken7daagse 2017

Van: 11-11-2017 tot 19-11-2017

Een heerlijke week met volop aandacht voor de lekkerste kookboeken en culinaire evenementen.

Bij de gespecialiseerde kookwinkels, de betere boekhandels en warenhuizen maar ook in restaurants en kookstudio’s is er van alles te doen rondom kookboeken. Je kunt er auteurs ontmoeten, er zijn speciale kookboekenworkshops, een Foody Festival, symposia en chef-koks leren je handige tips & trics.

Mét Kookboekengeschenk

Voor de allereerste keer is er een heus Kookboekengeschenk®. Een geschenk, getiteld Smaakmakers. met de meest inspirerende recepten van unieke kookboekmensen. Je krijgt het bij aankoop van €19,50 aan kookboeken van je (kook)boekhandel cadeau.

Kookboek van het Jaar

Voor de 11e keer wordt het Kookboek van het Jaar uitgereikt. De verkiezing wordt georganiseerd door de founder van de Kookboeken7daagse, Fusina Verloop en Henk-Jan Kakebeen. Zij roepen jaarlijks alle kookboekenmakers uit Nederland en Vlaanderen kookboeken in te sturen om in aanmerking te komen voor de prijs. Een vakjury kiest uit een selectie zes kookboekentitels waarvan er één het Kookboek van het Jaar wordt. Publiek kan ook op deze boeken stemmen voor de Gouden Garde Publieksprijs.

Meer informatie: Kookboeken7daagse.

Terug

Deel deze pagina