Populaire nieuwe boeken week 24

De levenden en de doden | Nele Neuhaus

levendenendedodenRechercheur Pia Kirchhoff staat op het punt om op huwelijksreis te gaan als een sluipschutter een slachtoffer maakt. Pia besluit de reis uit te stellen en haar baas Oliver von Bodenstein te hulp te schieten bij deze zaak. Er vallen al snel meer doden en het lukt de politie niet een verband te ontdekken. De druk in het politiekorps om resultaten te boeken neemt toe. Langzaam maar zeker ontstaat de indruk dat iemand met een uiterst doelgerichte wraakneming bezig is.

Reserveer

De achtste zuster | Elle Eggels

achtstezusterMijn onstuimige zoon Christian, pas zestien geworden, kwam niet meer thuis na school. Zijn vrienden wisten van niets. Mijn man verbood me naar de politie te gaan. Ik deed het toch. Ik had maar één kind. Nu, na zeven jaar, is hij mijn huis weer binnengestormd en heeft me meegetrokken in een wervelende orkaan.

Ik, Emma, ben opgegroeid in een Limburgs dorpje, in een huis waar alleen vrouwen woonden. Mijn moeder Martha en mijn zes tantes runden een bakkerij. Ik heb mijn echtgenoot nog maar kort geleden begraven. Niets staat me meer in de weg om met Christian mee naar Andalusië te gaan en eindelijk mijn vleugels uit te slaan. Ik wil mezelf leren kennen. Ik wil flirten met het leven en de liefde!

De achtste zuster: een bedwelmende roman over familie, liefde, en het keren van je lot. Elle Eggels veroverde met haar debuutroman Het huis van de zeven zusters in 1998 de gehele literaire wereld. Ze werd alom geroemd om haar bedwelmende schrijfstijl en men vergeleek haar met grote namen als Isabel Allende en Gabriel García Márquez.

Reserveer

Eerdere items