Populaire nieuwe titels week 03

Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin! - Deel 4 | Sonja Bakker

gezinsboekHet vierde gezinsboek van Sonja Bakker staat vol nieuwe recepten die op haar vertrouwde wijze zijn ontwikkeld: met verse, magere en duurzame ingrediënten, die ook nog eens betaalbaar zijn. Met dit boek ga je in 8 weken tijd op weg naar jouw ideale gewicht.

'Stapje voor stapje' is het overkoepelende thema van dit boek. Sonja helpt je steeds die nieuwe stap te zetten, zodat jij straks ook je einddoel bereikt. De beweegtips stimuleren jou om letterlijk stappen te zetten, zo val je nog makkelijker af!

Reserveer

Spark Joy : een geïllustreerde masterclass in de kunst van het opruimen | Marie Kondo

sparkjoy Marie Kondo’s unieke KonMari-methode om op te ruimen is in korte tijd een wereldwijd fenomeen geworden en Time Magazine plaatste haar op de lijst van de honderd invloedrijkste personen van 2015.

Spark Joy is een inspirerende, geïllustreerde handleiding om je huis te ‘ontspullen’ en specifieke items in het hele huis te organiseren, van de keuken tot de badkamer en van papieren tot hobbyspullen. Het boek bevat duidelijke tekeningen die Marie Kondo's gepatenteerde opvouwmethode voor shirts, broeken, sokken en jassen laten zien, evenals illustraties van goed georganiseerde lades en kasten. Ze gaat ook in op zaken die niet per se gelukkig maken maar die toch bewaard moeten blijven. Hét boek voor iedereen die verlangt naar een netter, eenvoudiger en vrolijker leven.

Nooit genoeg : de biografie van Donald Trump | Michael D'Antonio

nooitgenoeg De eerste en allesonthullende biografie van Donald Trump. Er is één ding dat Trump drijft: de vaste overtuiging dat hij een uitzonderlijk en superieur mens is.

Hij begon als showman op Broadway, werd projectontwikkelaar en daardoor de beroemdste zakenman van Amerika. Nu is hij in de race voor het Amerikaanse presidentschap.

Gesteund door het fortuin en de politieke connecties van zijn vader, groeide Trumps zakenimperium tot grote hoogte. Ook Trump zelf ontwikkelde een meer dan levensgroot imago, waarbij hij zichzelf neerzette als het levende symbool van extravagantie en succes. Een succes dat hij nastreeft met een vasthoudendheid die grenst aan een obsessie.

Eerdere items