Populaire nieuwe titels week 08

De doodsvogel | Samuel Bjørk

doodvogel Het politieduo Holger Munch en Mia Krüger keren terug deze Scandinavische thriller, het vervolg op de bestseller Ik reis alleen.

Een tienermeisje is ritueel vermoord en het onderzoeksteam van Munch wordt op de zaak gezet. De bijdrage van superrechercheur Krüger is cruciaal, maar ze worstelt met zelfmoordneigingen en verslaving. Dan duikt er een verontrustend filmpje op dat nieuwe details prijsgeeft. Ondertussen zit Munchs dochter midden in een emotionele crisis en komt ze in contact met een zeer zieke geest...

Reserveer

 

Het compostcirculatieplan | Anton Valens

compostcirculatieplan Jens de Jong, de 'literaire butler' van schrijver Peter Vervest, is dood. Terwijl Peter twee kuub aarde in Jens' volkstuin verplaatst, 568 bollen plant, beschoeiingen aanlegt en de eeuwige strijd met de woelrat strijdt, herinnert hij zich hoe Jens schrapte en snoeide in de tekst van Peter, 'een mentale scheerpartij zonder scheerzeep'.

In acht seizoenen vergroeiden zij met elkaar - tot een ongeneeslijke ziekte Peters ideale lezer velde. Het compostcirculatieplan is de geboorte van een tuinder, het logboek van een volkstuin en een roman over verlies, dood en leven.

Reserveer

 

Eerdere items