Populaire nieuwe titels week 19 t/m 22

Panama papers | Bastian Obermayer en Frederik Obermaier

panamapapers Het verhaal van twee jonge journalisten die de administratie van het Panamese bedrijf Mossack Fonseca in handen krijgen en deze als een stel padvinders te lijf gaan, tot ze merken dat het hun volkomen boven het hoofd groeit.

Ze roepen hulp in en het onderzoek wordt een internationaal project: 400 journalisten in 80 landen ontrafelen de geheimen van de machtigen der aarde. Het verhaal van hun onderzoek is minstens zo bloedstollend en fascinerend als de onthullingen.

Reserveer

 

Dood van een thrillerschrijfster | Pauline Slot

thrillerschrijfster Op haar idyllische landgoed in Griekenland ontvangt Selma Hoogstins, auteur en schrijfcoach, gasten die ongestoord aan een boek willen werken. Onder hen is Esther Noordvlucht, bekend thrillerschrijfster.

Terwijl Selma alles doet om haar gasten te vrijwaren van kleine en grote crises, werkt Esther aan het vervolg op haar bestseller De Vinex-club. Dan wordt haar lichaam gevonden op het strand, en blijkt niets wat het leek.

Reserveer

 

10 jaar Nick & Simon | Klaas Bond

nickensimon Het is tien jaar geleden dat Nick & Simon met groot succes aan de weg timmeren in de Nederlandse muziekwereld. Het Volendamse duo ontving sinds hun start in 2006 veel gouden, platina en multiplatina platen en scoorden de ene hit na de andere.

Maar wie zijn Nick Schilder en Simon Keizer eigenlijk? Hoe denken, leven en voelen ze? Door wie zijn ze beïnvloed en welke gebeurtenissen hebben hen gevormd?

In dit boek lees je het ware verhaal achter hun succes. Opgeschreven door Klaas Bond, hun leraar Nederlands van de middelbare school, die het duo van begin af aan van dichtbij heeft gevolgd.

Reserveer

Eerdere items