Populaire nieuwe titels week 37/38

Hidden treasures - Gerard Ekdom (boek + 4 cd's)

hiddentreasures Gerard Ekdom gidst je in Hidden treasures langs de mooiste vergeten popsongs van wereldsterren! Ekdom wordt ook wel de jonge Frits Spits genoemd. Zijn kennis van popmuziek is fenomenaal.

Hij zocht onontdekte of vergeten nummers bij elkaar van Michael Jackson, Sister Sledge, Elton John, Spin Doctors, Tears for Fears, Fleetwood Mac, Kenny Loggins, Soul II Soul en vele anderen. Muziekjournalist Robert Haagsma interviewde Ekdom over zijn keuze, de iconen in de popmuziek en zijn muziekcollectie.

Gerard Ekdom (1978) is een bekende dj en televisiepresentator. In 1998 startte zijn carrière bij 3FM. Hij kreeg naam met zijn programma's Arbeidsvitamines, Effe Ekdom, Freaknacht en Serious Request. Sinds 2015 is hij elke werkdag te beluisteren op NPO Radio 2 tussen zes en negen uur in de ochtend.

Reserveer

 

Bergplaas - een verhaal | Irene van Lippe-Biesterfeld

bergplaas Het persoonlijke verhaal van Prinses Irene waarin ze de lezer laat nadenken over hoe wij omgaan met de aarde. Met een voorwoord van Claudia de Breij.

Midden in Zuid-Afrika ligt de halfwoestijn de Karoo. Ruim 15 jaar geleden kocht Irene van Lippe-Biesterfeld hier een gebied van ruim 5000 hectare. Ze zette zich in voor herstel van de oorspronkelijke natuur, en ontwikkelde ook initiatieven waarmee ze mensen hun relatie met de natuur wil laten ontdekken. Met inspirerende teksten, afgewisseld met schitterende landschapsfotografie, authentieke dagboekfragmenten en eigen tekeningen.

Reserveer

 

Eerdere items