Een digitale kerst met de Bibliotheek

Een digitale kerst met de Bibliotheek  
Bibliotheek Annen

Een digitale kerst met de Bibliotheek

Ken je deze digitale diensten al? Probeer ze eens uit in de kerstvakantie!

 
img

Veel nieuwe tijdschriften in PressReader

PressReader is onlangs uitgebreid met nieuwe Nederlandstalige tijdschriften waaronder Alles over geschiedenis, Auto Review, Classic cars, Chip Fotomagazine, iCreate Magazine, Fitness for Men en Privé. Activeer PressReader via het wifi-netwerk in je Bibliotheek en lees online gratis duizenden tijdschrifen en dagbladen waaronder De Telegraaf en NRC Handelsblad.
lees meer >
img

Lees je e-books bij de Bibliotheek

Als lid van de Bibliotheek heb je keus uit duizenden e-books die je 24/7 kunt lenen. De e-books zijn zonder extra kosten te leen voor vrijwel alle bekende apparaten: tablet, smartphone, computer of e-reader.
lees meer >
img

Volg een gratis cursus

Als lid van de Bibliotheek kun je gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Als extra bonus krijg je elke maand van ons een korte cursus cadeau.
lees meer >
img

Geniet van luisterboeken - altijd en overal

Je favoriete luisterboek met één druk op de knop downloaden? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. Je hebt keus uit honderden titels, verhalen maar ook bijvoorbeeld cabaret, informatieve boeken en boeken in het Engels of Fries.
lees meer >
img

Bereslimme boeken nu 3 weken gratis thuis

Kinderen van 3 tot 7 jaar beleven in de Bibliotheek veel plezier aan de interactieve prentenboeken van Bereslim. Er zijn al zo'n 60 Bereslimme Boeken, waaronder Dikkie Dik, Kleine Muis en boeken van Max Velthuis. Met de speciale biebactie kun je Bereslimme Boeken nu 3 weken lang gratis thuis gebruiken! Ga naar de actiepagina voor de inlogcode. Deze code kun je drie weken lang gebruiken om in te loggen op Bereslim.
lees meer >
img

De allerbeste wensen!

De medewerkers van de Bibliotheek wensen je fijne feestdagen en een voorspoedig 2017!
.