Natuurlijk kun je bij de Bibliotheek niet alleen maar boeken lenen. Je kunt ook spannende films, mooie luisterboeken en uitdagende games lenen.

Je favoriete muziek vind je in de bibliotheek! Niet alleen kun je in de bibliotheek luisteren naar tracks maar ook kun je cd's, muziek-dvd's of lp's aanvragen bij Muziekweb, de grootste muziekbibliotheek van Nederland.

Vind je favoriete films en series op Filmbieb! De films die je op Filmbieb ziet, kun je lenen via je eigen bibliotheek. De aanvraagkosten zijn € 4,50.

Ook kun je via de site trailers bekijken en vind je achtergrondinformatie over de beschikbare films.

Houd je van gamen? Games kun je ook in de Bibliotheek lenen; voor de PlayStation, Xbox, WiiU en PC. Je kunt kiezen uit meer dan 600 games. Leuk als je bijvoorbeeld een spel wilt uitproberen voordat je het in de winkel koopt. 

In de filmcollectie van de Bibliotheek vind je onder andere: speelfilms, tv-series, kinderfilms, documentaires, natuurfilms, reisprogramma's, muziek en cabaret. Vele films zijn zowel op blu-ray als op dvd te verkrijgen. 

De Bibliotheek heeft veel handige apps waarmee je kunt lezen of luisteren. Veel apps zijn gratis en voor iedereen te gebruiken, óók als je geen lid bent van de Bibliotheek. 

Deel deze pagina

Lees voor