Welke Drentse bibliotheken hebben een collectie muziek?

De bibliotheken van Emmen en Hoogeveen hebben een eigen collectie cd's en muziek-dvd's waar je zelf kunt zoeken en lenen. Weer inleveren kan bij je eigen Bibliotheek.

Als jouw Bibliotheek geen cd's en muziek-dvd's heeft kun je deze via de catalogus gratis reserveren uit de gezamenlijke collectie van de Drentse bibliotheken. Je kunt ze dan afhalen in je eigen Bibliotheek.

Heeft de bibliotheek ook bladmuziek?

Nee, in de Drentse bibliotheken is geen bladmuziek aanwezig. Wel is het mogelijk om vanuit onze catalogus bladmuziek van bibliotheken buiten Drenthe aan te vragen.

Hoe kom ik aan een cd of muziek-dvd die niet in de catalogus staat?

Kun je een bepaalde cd of muziek-dvd niet vinden in de catalogus van de Drentse bibliotheken? Dan is het vaak mogelijk deze te reserveren bij de Centrale Discotheek van Rotterdam (Muziekweb).

Lees meer: Hoe kom ik aan een cd of muziek-dvd die niet in de catalogus staat?