Waar vind ik hulp bij het downloaden en lezen van e-books?

Heb je vragen over het aanmaken van een webaccount, het lezen en downloaden van e-books of over het gebruik van de e-reader?
Kijk dan op www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice.

Hoe werkt het knopje 'Leesvoor'?

Voorleesknop

Met 'Leesvoor' maak je via de ReadSpeaker het voorlezen van de tekst op de website mogelijk. Het helpt je als je moeite hebt om een tekst te lezen. Hoe het werkt vind je bij Hoe gebruik je de ReadSpeaker voorleesfunctie?

Ik moet mijn pincode veranderen in een wachtwoord. Hoe doe ik dat?

De Bibliotheek vraagt de klanten na de eerste keer inloggen om een wachtwoord in te stellen. Dit gaat als volgt:

Lees meer: Ik moet mijn pincode veranderen in een wachtwoord. Hoe doe ik dat?

Waar kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Heb je een ander e-mailadres of zit er een fout in je mailadres, dan kun je dat zelf aanpassen. Log eerst in en ga naar Mijn gegevens. Hier kun je zelf het mailadres wijzigen. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met de klantenservice van de Bibliotheek waar je bent ingeschreven.

Lees meer: Waar kan ik mijn e-mailadres wijzigen? Lees meer: Waar kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Hoe moet ik inloggen?

Je kunt alleen inloggen als je lid bent van de Bibliotheek. Inloggen doe je met het lenernummer van je pasje en een pincode. Het lenernummer bestaat uit 10 of 14 cijfers. Deze moet je achter elkaar, zonder spaties, invoeren. De pincode is je geboortedag en maand. B.v. 11 juni wordt 1106.

Lees meer: Hoe moet ik inloggen?

Inloggen lukt niet, wat moet ik doen?

Inloggen doe je met het lenernummer van je pasje en een pincode. Het lenernummer bestaat uit 10 of 14 cijfers. Deze moet je achter elkaar, zonder spaties, invoeren.

Lees meer: Inloggen lukt niet, wat moet ik doen?

Wachtwoord kwijt?

Ben je het wachtwoord vergeten? Klik hier om je wachtwoord per e-mail toegestuurd te krijgen. Geen e-mail? Vraag in de Bibliotheek om een (tijdelijk) nieuw wachtwoord.

Wat is 'Nieuw in de Bibliotheek' en hoe werkt het?

Op je persoonlijke pagina staat de optie 'Nieuw in de Bibliotheek'. Dit is een service van de Drentse bibliotheken die je informeert over aanwinsten in de door jouw geselecteerde rubrieken. Je ontvangt dan ongeveer een keer per maand een overzicht van de nieuwe boeken, dvd's enz. gratis thuis in je mailbox.

Lees meer: Wat is 'Nieuw in de bibliotheek' en hoe werkt het?

Waarom werkt mijn pas niet?

Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Veel voorkomend is dat het lenersnummer (of gebruikersnaam) en/of de pincode niet juist wordt ingevoerd. Let erop dat je beide zonder spaties intypt.

Lees meer: Waarom werkt mijn pas niet?

Ik krijg de melding ‘Invalid Token’, wat moet ik doen?

De melding 'Invalid Token' wordt weergegeven als er iets misgaat tijdens het inloggen. Het kan zijn dat er tijdens het inloggen de verbinding even kort wordt onderbroken. Of dat er iets misgaat bij het opslaan van de inloggegevens in de database van de website.

Lees meer: Ik krijg de melding ‘Invalid Token’, wat moet ik doen?

Hoe kom ik aan een nickname (cWiseprofiel)

Om van alle nieuwe web 2.0-mogelijkheden gebruik te kunnen maken, moet je lid zijn van de Bibliotheek en een nickname (= cWiseprofiel aanmaken) aanmaken.

Lees meer: Hoe kom ik aan een nickname (cWiseprofiel)

Kan ik mijn telaatgeld met iDEAL betalen?

Ja, dat kan nadat je bent ingelogd op je Persoonlijke pagina. Volg dan de volgende stappen:

Lees meer: Kan ik mijn telaatgeld met iDEAL betalen?

Kan ik mijn favorieten ook sorteren?

Dit is (beperkt) mogelijk. Wie gebruik maakt van 'Mijn favorieten' (te vinden in het menu op de persoonlijke pagina) zal gemerkt hebben dat de favorieten op volgorde van binnenkomst staan, de laatst toegevoegde favoriet komt onderaan de lijst. Het is mogelijk om zelf een volgorde in je favorietenlijst aan te brengen.

Lees meer: Kan ik mijn favorieten ook sorteren?

Ik wil zelf een recensie toevoegen, een lijstje maken enz. Kan dat?

In de catalogus kun je zelf recensies toevoegen, waarderingen toekennen, taggen en eigen lijstjes aanleggen. Log in en doe mee!

Lees meer: Ik wil zelf een recensie toevoegen, een lijstje maken enz. Kan dat?

Waarom ontvang ik geen mail van de Bibliotheek?

Als je geen mail van de Bibliotheek ontvangt, kan het zijn dat deze in je spammailbox ('Ongewenste e-mail') terecht komt. Je kunt dit voorkomen door de Bibliotheek als veilige afzender te markeren ('Afzender nooit blokkeren'). Ook kan het zijn dat er een fout in het mailadres zit. Je kunt dat controleren en herstellen bij Mijn gegevens.